Nu in het vakblad

€ 252

Tuin en Landschap

Abonneer nu
 • Groene Sector Vakbeurs

  VHG trapte het nieuwe jaar af met een goed bezochte bijeenkomst op de Groene Sector Vakbeurs. Ook deze editie van de beurs was er van alles te zien en te belevenin Hardenberg. De Innovatie Award ging deze editie naar Husqvarna en Sempergreen.

 • Duurzaamste hovenier

  De bedrijven Herman Vaessen en S-kwadraat zijn woensdag 16 januari uitgeroepen tot Duurzaamste hovenier van Nederland op de Groene Sector Vakbeurs. Vaessen won in de categorie bedrijven met meer dan tien medewerkers, S-kwadraat in de categorie tot tien medewerkers. Zilver was er voor Hooft Hoveniers.

 • Struinen langs trekvaart IJsselmuiden

  Gebruikmaken van wat er is. Dat is kortweg het motto waarmee tlu landschapsarchitecten de Trekvaartzone langs IJsselmuiden heeft ontsloten. Een voorheen ontoegankelijk gebied kan nu door de kersverse bewoners van Het Meer optimaal worden beleefd. Struinen langs wilgenstobben, in het elzenbroekbos of tussen het riet; tlu won er de Beste Openbare Ruimte-award mee.

 • Duurzaamheid centraal op 10e Tuinprofessionaldagen

  De jubileumeditie van de Tuinprofessionaldagen, die op 8 en 9 januari plaatsvonden in het Spant in Bussum, stond in het teken van duurzaamheid. Dagvoorzitter Harm Edens, bekend van ‘Dit was het Nieuws’ en BNR Duurzaam, en kunstenaar Michiel Huisman die het lelijke stationsgebied van Heerlen omvormde tot het aantrekkelijke en duurzame Maankwartier, trapten af. Daarna verspreidden de bezoekers zich over verschillende kennissessies.