Nu in het vakblad

€ 252

Tuin en Landschap

Abonneer nu
 • Microklimaat creëren

  Een Boeing 747 en een snelwegwand van 13 m hoog. Het zijn beide overweldigende elementen. Toch is het hovenier Jos Vriend gelukt om bij het Corendon-hotel een tuin aan te leggen waarin het goed vertoeven is.

 • Helianthus

  Bij de naam zonnebloem denk je meteen aan de hoge eenjarige Helianthus annuus. Maar voor de border kies je beter de sterke vaste planten, met bloemen in zonnig geel die kleur geven aan de (na)zomer en herfst. De nieuwe cultivars blijven lager en bloeien extra rijk, ook geschikt dus voor een kleinere tuin.

 • ’Het gaat niet om het merk, het gaat om de bedrijven’

  Sjaak Langeslag neemt eind dit jaar afscheid als voorzitter van Stichting Groenkeur. Niet om achter de geraniums te gaan zitten, maar omdat zijn maximale termijn er na twaalf jaar voorzitterschap op zit. „Het is goed als er af en toe vers bloed komt.”

 • De beste noviteiten van GTH

  Het Gouden Klavertje Vier wordt op 10 september uitgereikt op de eerste dag van vakbeurs Groentechniek Holland in Biddinghuizen. „Elektrisch en duurzaam, dat zijn de trends in de innovaties”, volgens de vakjury die de volgende elf nieuwigheden nomineerde voor de prijs.