Online spreekuur Omgevingswet

Elke dinsdag tussen 13.00 en 14.30 uur organiseert het programma ’Aan de slag met de Omgevingswet’ een online spreekuur over de Omgevingswet. Je kunt er vragen over de implementatie van de Omgevingswet stellen aan experts van het programma.

Het online spreekuur vindt elke dinsdag plaats en is voor iedereen vrij toegankelijk. Afbeelding: Shutterstock

Soms besteedt een expert aandacht aan een specifiek onderwerp. Bekijk het overzicht van spreekuren voor de thema’s die op een bepaalde dag op de agenda staan. De themapresentaties van een aantal spreekuren kun je hier terugkijken.

Gratis

Het spreekuur is gratis, in een informele setting en verplichten tot niets. Je hoeft je alleen aan te melden via Teams. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld de toepasbare regels, Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO), Participatie of Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH).

Aan de slag met de Omgevingswet is een samenwerkingsverband van gemeenten (VNG), provincies (IPO), waterschappen (UvW) en het Rijk. Het programma ondersteunt overheden, maatschappelijke partners, bedrijven, initiatiefnemers en belanghebbenden om te kunnen werken met de wet.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties