Open dagen groen onderwijs

Deze maand organiseren diverse groene onderwijsinstellingen open dagen. Op 17 januari houdt Stoas Vilentum een open dag. Op de vestiging MBO Aalsmeer van het Wellantcollege is op 30 januari open huis.

Stoas Vilentum hogeschool in Wageningen biedt de hbo-opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector. Binnen deze bachelor bestaat de studierichting Tuin & Landschap.

Deze studierichting gaat over de inrichting van tuinen, parken en landschappen, en de communicatie van dit vak.

Ga voor aanmelding voor de open dag op 17 januari naar www.stoasvilentum.nl.

Wellantcollege MBO Aalsmeer
De vestiging MBO Aalsmeer van het Wellantcollege houdt open huis op 30 januari. De open dag staat in het teken van onderwijsvoorlichting en presentaties. Nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven. Docenten en leerlingen zijn beschikbaar om vragen over de opleidingen te beantwoorden.

Tijdens de open dag kunnen toekomstige leerlingen een indruk krijgen van de opleidingsmogelijkheden op het gebied van onder andere Green Production & Business, Flower Design, Stedelijk Groen- en Natuurbeheer.

In de meeste vakrichtingen zijn er opleidingen op niveau 2, 3 en 4, zowel in dagonderwijs (BOL) als in deeltijdonderwijs (BBL). Kijk voor meer informatie op www.wellantmbo.nl.