Open Deur Dagen bij EuroGate

  EuroGate organiseert op 8 en 9 oktober Open Deur Dagen voor de groen- en agrosector. Bezoekers kunnen deze dagen rondkijken bij het bedrijf. Ook staan er een demo-opstellingen klaar met diverse apparaten en machines.

  EuroGate heeft niet stil gezeten afgelopen jaar. Zo heeft het bedrijf het assortiment verder uitgebreid met tal van nieuwe producten op het gebied van grondboren en palenrammers. Ook zijn producten verder geprofessionaliseerd. Immers, door vernieuwde technieken en verbeterde ontwerpen toe te passen, wordt de klus sneller geklaard, worden er minder fouten gemaakt en houdt men de kosten laag.

  Bezoekers kunnen de handen uit de mouwen steken en zelf een selectie grondboren en palenrammers testen.

  Grondboren en palenrammers

  Tijdens de Open Deur Dagen staan er demo-opstellingen klaar met diverse nieuwe handheld machines en aanbouwdelen voor minigravers, knikladers en tractoren. Daarnaast kunnen bezoekers de handen uit de mouwen steken en zelf een selectie grondboren en palenrammers testen.

  Tot slot zijn er stand van DS Afrasteringen, Timmerman, ProLock en Postmaster. Professionals uit het werkveld delen hier hun ervaringen en noviteiten. Aanmelden voor de Open Deur Dagen kan via het aanmeldformulier op de speciale website.

  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  jay
  jay
  4 maanden geleden

  kat engineering is a Leading Fuel Bowser Manufacturers in India which include Automatic lorry diesel fuel dispensers, mobile diesel fuel dispensers, Oil dispensing units, and Tanker Lorry.

  jerome
  jerome
  3 maanden geleden

  We are Leading Fuel Bowser Manufacturers in India which include Automatic lorry diesel fuel dispensers, mobile diesel fuel dispensers, Oil dispensing units, and Tanker Lorry.
  https://katengineering.in/