PSO-certificaat voor Farwick Groenspecialisten

Op 20 mei is in Almelo het PSO-certificaat uitgereikt aan Farwick Groenspecialisten. Tevens werd de samenwerking tussen Soweco en Farwick in de Gemeente Hellendoorn officieel bekrachtigd.

Het PSO-certificaat, trede 2, werd uitgereikt door Bianca Hofmeijer en Joep Dikmans van Extend. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Farwick Groenspecialisten niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen in de gehele bedrijfsvoering een plek biedt.

Tevens werd de samenwerking tussen Soweco en Farwick in de Gemeente Hellendoorn officieel bekrachtigd door het ondertekenen van de detacheringsovereenkomst door Drs. Reinier van Broekhoven, algemeen directeur van Soweco NV.

Toekomstbestendig
Farwick Groenspecialisten is vanuit de hoofdvestiging in Enschede werkzaam in het adviseren, onderhouden en realiseren van allerhande groenprojecten voor bedrijven, overheden en particulieren. De afgelopen jaren heeft directeur-eigenaar Han Farwick veel tijd en energie gestoken in het bedrijf om het ’toekomstbestendig’ te maken.

„Om in deze grillige en hevig concurrerende markt onderscheidend te kunnen zijn en blijven, is het bedrijf continu aan het investeren in haar diensten, opleidingen en ontwikkeling van de medewerkers.”

Vrnl: Han Farwick, Reinier van Broekhoven en Frederik Tattersall.