Plantarium 2014 klaar voor de start

Over precies een week gaat Plantarium 2014 van start. Ruim 300 standplaatsen met 350 bedrijven presenteren zich op 22.000 m².

De centrale as van Plantarium bestaat dit jaar uit twintig sfeerbeelden van tuintjes, de 20 van Plantarium. Regionaal bekende hoveniers, tuinarchitecten en enkele standhouders zijn verantwoordelijk voor het thema, ontwerp en de aanleg van deze thematuintjes.

In één lijn met de 20 van Plantarium ligt het Plantarium Experience Centre. Daar staan de nieuwigheden én de inzendingen voor de persprijs gepresenteerd.

Duurzaamheid
Op het Raboplein wordt getoond welk rol duurzaamheid in de toekomst gaat spelen bij de verkoop van tuinplanten en de aanleg van tuinen. Een keur aan kwekers, organisaties en bedrijven laten op ruim 1.000 m² laten zien hoe zij denken over duurzaamheid.

Jaarurenmodel
Iris Consultancy en Grant Thornton organiseren op donderdag 28 augustus de workshop ‘Is er meer dan het jaarurenmodel’? Tijdens deze workshop wordt stilgestaan bij vragen als: Wat houdt het jaarurenmodel concreet in en waar moet ik opletten? De workshop wordt gegeven door Leendert Tanis van Iris Consultancy en Egbert Jan Blonk van Grant Thornton Accountants en Adviseurs.

Plantarium 2014 wordt gehouden van 27-30 augustus in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.