Plein Bordeaux op Vakbeurs Openbare Ruimte

Dit jaar kent de Vakbeurs Openbare ruimte op 26 en 27 september in Utrecht een heus Plein Bordeaux. Diverse leveranciers vragen hier aandacht voor het veranderende klimaat.

Volgens het KNMI zal binnen afzienbare tijd het huidige klimaat van zuidwest Frankrijk de norm worden voor Nederland. Afgelopen zomer hebben we hier al een voorproefje van gekregen.

Twaalf bedrijven, allen specialist op het eigen vakgebied, werken op Plein Bordeaux samen om kennis te delen en tot innovatieve oplossingen te komen. Deze oplossingen kunnen worden toegepast voor een klimaatadaptieve openbare ruimte.

De bedrijven richten zich met name op medewerkers van provincie en gemeente, projectontwikkelaars, architecten, aannemers of groenvoorzieners. Op het plein kunnen zij zich oriënteren op mogelijkheden op het gebied van groen, grijs, blauw en ecologie.

Plein Bordeaux bevindt zich in Hal 2, stand 2.2.20.

guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arjan van de Polder
Arjan van de Polder
2 jaren geleden

Ik kon niet aanwezig zijn op de beurs, maar ben zeer geïnteresseerd in informatie over de klimaatbestendige inrichting van de buitenruimte , toepassing van insectvriendelijke bomen en planten en integrale groeiplaatsverbetering.

tel
Beheerder
tel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Arjan van de Polder

Beste Arjan, Tuin en Landschap schrijft regelmatig over deze onderwerpen, zowel in het vakblad als online, dus je bent aan het goede adres!