Tuin en Landschap Beurzen Plein Bordeaux op Vakbeurs Openbare Ruimte

Plein Bordeaux op Vakbeurs Openbare Ruimte

2

Dit jaar kent de Vakbeurs Openbare ruimte op 26 en 27 september in Utrecht een heus Plein Bordeaux. Diverse leveranciers vragen hier aandacht voor het veranderende klimaat.

Volgens het KNMI zal binnen afzienbare tijd het huidige klimaat van zuidwest Frankrijk de norm worden voor Nederland. Afgelopen zomer hebben we hier al een voorproefje van gekregen.

Twaalf bedrijven, allen specialist op het eigen vakgebied, werken op Plein Bordeaux samen om kennis te delen en tot innovatieve oplossingen te komen. Deze oplossingen kunnen worden toegepast voor een klimaatadaptieve openbare ruimte.

De bedrijven richten zich met name op medewerkers van provincie en gemeente, projectontwikkelaars, architecten, aannemers of groenvoorzieners. Op het plein kunnen zij zich oriënteren op mogelijkheden op het gebied van groen, grijs, blauw en ecologie.

Plein Bordeaux bevindt zich in Hal 2, stand 2.2.20.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
telArjan van de Polder Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Arjan van de Polder
Gast
Arjan van de Polder

Ik kon niet aanwezig zijn op de beurs, maar ben zeer geïnteresseerd in informatie over de klimaatbestendige inrichting van de buitenruimte , toepassing van insectvriendelijke bomen en planten en integrale groeiplaatsverbetering.

tel
Beheerder
tel

Beste Arjan, Tuin en Landschap schrijft regelmatig over deze onderwerpen, zowel in het vakblad als online, dus je bent aan het goede adres!