Ruim 21.000 bezoekers op GroenTechniek Holland

De eerste editie van GroenTechniek Holland heeft in totaal 21.469 bezoekers getrokken. De beursorganisatie is tevreden over aantal en kwaliteit van de bezoekers.

Beursmanager Willem Bierema: “De 150 deelnemers waren niet alleen tevreden over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, maar ook over de overzichtelijke opzet van het evenement, de locatie en de parkeerfaciliteiten. Hiermee heeft Nederland weer een breed en compleet groenevenement.”

Roan Hylkema, directeur van Jean Heybroek en voorzitter van de sectie Tuin- en Parktechniek van Fedecom vond het een goede beurs met goed bezoek. „Er is een duidelijke routing en overzichtelijke indeling van het beursterrein. Bovendien is deze locatie prima bereikbaar en men kan dichtbij parkeren, wij zijn kortom uiterst tevreden.”

Gerichte interesse
Peter van Kampen van Husqvarna: “We hadden veel aanloop op de stand, ondanks de fikse regen zo nu en dan. De bezoekers hadden gerichte interesse en veel belangstelling voor met name ons accugereedschap. We troffen een interessante doelgroep die bereid is te investeren.”

Ook Peter Verhart van Verhart Groen, de winnaar van de innovatieprijs, is enthousiast over de stemming, opkomst en het publiek op de beurs: “We spraken veel aannemers, hoveniers, de vakhandel en medewerkers van gemeenten en overheid, maar ook scholieren, de hoveniers van de toekomst.”