Samenwerking SIGHT Landscaping en Inclusief Gresbo

SIGHT Landscaping en Inclusief Gresbo hebben een samenwerkings-overeenkomst getekend. Beide bedrijven bundelen hun krachten op het gebied van uitwisseling van personeel, acquisitie en inkoop.

Inclusief Gresbo biedt op de Veluwe werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en heeft circa 150 medewerkers in de groenvoorziening werken. SIGHT Landscaping is een landelijke speler op het gebied van groen en openbare ruimte met een grote regionale vestiging in Harderwijk.

Henri Schuurman, algemeen directeur van SIGHT Landscaping: „We werken al langer samen met Gresbo bij diverse groenprojecten en dit bevalt uitstekend. De groensector is bij uitstek geschikt om deze mensen een duurzame plek op de arbeidsmarkt te bieden. Bovendien kunnen Gresbo-medewerkers zich bij ons verder ontwikkelen door te werken in gemengde teams.”

Gert-Jan Gerrits, directeur van Inclusief Gresbo: „We blijven onze medewerkers zelf opleiden en begeleiden. Gresbo Groen is al decennia een belangrijke partij in de regio en we hebben uitstekende contacten met gemeenten en instellingen. Deze samenwerking met SIGHT biedt ook op lange termijn continuïteit voor een kwetsbare doelgroep.”

Henri Schuurman, algemeen directeur SIGHT Landscaping en Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo, ondertekenen hun samenwerkingsovereenkomst.