TuinIdee 2016: groen & culinair

Van 25 tot en met 28 februari vindt TuinIdee plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De 23e editie kent ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities.

TuinIdee kent de komende editie twee uitbreidingen: TuinIdee Culinair en TuinIdee Exclusief. Op TuinIdee Culinair vindt de bezoeker sier- en moestuinen, buitenkeukens en gedekte tafels. Elke dag zijn er demonstraties en proeverijen van biologische streekproducten.

TuinIdee Exclusief staat in het teken van design en extra luxe in de tuin; ideeën, producten en diensten die uitblinken in design, kwaliteit en uitvoering met extra aandacht voor maatwerk. Van bijzondere en grote planten tot luxe serres en van zwembaden tot kunst.

Inspiratietuinen
Studio Landlab ontwerpt de inspiratietuinen op TuinIdee 2016. De tuinen worden daarbij gezien als een verzameling van bijzondere planten of objecten met een persoonlijk verhaal. Elke tuin is voorzien van een ontwerp, productlijst en prijsindicatie (van exclusief tot budgetvriendelijk).

Daarnaast presenteren zo’n dertig tophoveniers indrukwekkende showtuinen en toont Tuinbranche Nederland de trendtuinen van 2016. Alle inspiratietuinen op TuinIdee zijn extra groen met volop tuinbloeiers, planten, heesters en bomen.

Praktisch
TuinIdee 2016 is van donderdag 25 tot en met zondag 28 februari geopend van 10.00-18.00 uur en op vrijdag 26 februari tot 21.00 uur. Entreeprijs €12 in de voorverkoop via www.tuinidee.nl of €16,50 aan de kassa.

Alle inspiratietuinen op TuinIdee zijn extra groen met volop tuinbloeiers, planten, heesters en bomen.

De 23e editie kent ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities.