Tuinen van Appeltern blijven geopend

Terwijl overal evenementen en bijeenkomsten worden afgelast, blijft de Tuinen van Appeltern vooralsnog geopend. „Omdat ons tuininspiratiepark maar liefst 22 hectare groot is, komt een opeenhoping van 100 bezoekers niet voor,” meldt de website van Tuinen van Appeltern.

Diverse binnen- en buitententoonstellingen zoals Keukenhof en Tulip Trade Fair zijn uitgesteld of afgelast, blijft Tuinen van Appeltern open.

„Omdat ons tuininspiratiepark maar liefst 22 hectare groot is, komt een opeenhoping van 100 bezoekers niet voor, zelfs op topdagen niet! Daarom hebben we besloten ons modeltuinenpark ‘gewoon’ open te houden. Er is op dit moment namelijk al zoveel moois te zien.”

Verder stelt de directie: „Uiteraard volgen wij alle recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus op de voet én volgen wij alle informatie en adviezen van het RIVM op.”

Voorzorgsmaatregelen

Bij De Tuinen van Appeltern worden de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

-Er komen nooit meer dan 100 personen bij elkaar in hetzelfde gebouw;
-Er hangen bij iedere accommodatie borden met informatie over voorzorgsmaatregelen die getroffen kunnen worden om eventuele verdere besmetting te voorkomen;
-In de toiletgroepen is voldoende desinfecterende zeep aanwezig om vaker handen te wassen én wordt gebruik gemaakt van papieren doeken om handen te drogen.

Mocht de situatie veranderen, dan wordt dit via de website van Tuinen van Appeltern en op social media-kanalen gemeld.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties