TV-tuinman Verlinden stopt met Robs grote tuinverbouwing

  TV-presentator en tuinman Rob Verlinden stopt na dertig jaar met zijn eigen tv-programma. Afgelopen uitzending van Robs grote tuinverbouwing was tevens zijn laatste, hij geeft het stokje over aan collega Ivo Putman.

  Verlinden is de vleesgeworden tv-tuinman. Via Eigen huis & tuin en de Tuinruimers kwam hij bij zijn eigen programma Robs grote tuinverbouwing. Na dertig jaar vindt Verlinden het tijd om het rustiger aan te doen.

  Het programma van SBS6 zal na de zomer terugkeren als De grote tuinverbouwing met Ivo als de centrale man. Verlinden en Putman werken al jaren samen. „Ik vind het niet makkelijk om het stokje over te dragen, ik ben een echte control freak. Maar Ivo verstaat het vak, hij heeft altijd goed naar me geluisterd, en ik heb alle vertrouwen in hem.”

  Floriadeterrein

  Tijdens de laatste uitzending legde Verlinden een tijdelijke tuin aan in zijn woonplaats Almere. Ook knapte hij samen met zijn team een eerder door hem aangelegde tuin op het Floriadeterrein op. „Almere is een mooie, groene stad en is meer dan asfalt en beton,” aldus Verlinden.

  Verlinden werd tijdens de uitzending verrast door burgemeester Franc Weerwind die hem ereburger van de stad Almere maakte. „Het is klasse wat je allemaal doet voor de stad, je bent een bijzondere inwoner van Almere, daarom overhandigen we je de erepenning van de gemeente Almere.” Daar werd zelfs Verlinden even stil van.

  Overigens zal Verlinden wel bij het nieuwe programma betrokken blijven. Hij gaat items maak over duurzame producten en ontwikkelingen.

  Bekijk de laatste aflevering van Robs grote tuinverbouwing.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Irene
  Irene
  2 jaren geleden

  Ik ben een gelukkige bewoonster van een appartement op de bovenste verdieping met een terras van 8m bij 10m en weet niet wat ik er mee zal doen . Ik hou van een oosterse tuin en zou graag wat ideeen willen krijgen .
  Zit ik op het goede adres ?
  Ik heb altijd van de inventieve ideeen en kennis van Rob graag genoten en bewonderd .
  Met groet ,
  Irene .
  irene.urich@yahoo.com