Tweede editie GroenTechniek Holland succesvol verlopen

De tweede editie van het evenement GroenTechniek Holland is succesvol verlopen. In totaal bezochten 21.806 mensen de driedaagse techniekbeurs.

Beursmanager Willem Bierema: „Maar liefst 21.806 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte passeerden de entree tijdens de tweejaarlijkse vakevenement in Biddinghuizen, dat is een lichte stijging ten opzichte van de eerste editie. Toen werden 21.469 bezoekers geteld.”

Deelnemers waren volgens Bierema ook tevreden, niet alleen over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, maar ook over de overzichtelijke en strakke opzet van het evenement, de locatie en de parkeerfaciliteiten.

Concrete verkoop
Leonard Huissoon van Diverto is zeer tevreden: „Wij hadden een prima beurs hetgeen zeker resulteert in concrete verkoop. We hadden naast contact met veel Nederlandse dealers ook bijna 30 nieuwe, serieuze contacten, met een dealer uit Duitsland maar ook een gemeente uit België.”

Joop Hoenderboom van Unimog/Mercedes-Benz Nederland is positief omdat hij „de juiste doelgroep trof die wij ook zochten. Dat leidde zelfs tot veel interessante leads, daarover zijn wij dan ook zeer tevreden.”

Goed geïnformeerd
Eim Klienloog van Stierman de Leeuw trof bezoekers die goed geïnformeerd waren en zeer gerichte belangstelling toonden. „Het is voor ons een unieke gelegenheid om in contact te komen met eindgebruikers zoals hoveniers, aannemers in groenvoorziening, loonwerkers en gemeenten. Iedere professional werkzaam in het openbare groen zou verplicht een dagje moeten uittrekken voor een bezoek aan dit groenevenement, dan zijn ze helemaal op de hoogte en dat verdient zich zeker terug.”