Vakbeurs Openbare Ruimte op koers voor 16e editie

Biodiversiteit, asset management, circulariteit en slimme steden. Dit zijn enkele van de trends die centraal zullen staan tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte die dit jaar voor de derde keer plaats vindt in de Jaarsbeurs in Utrecht.

Het jaarlijkse evenement voor openbare ruimte-professionals groeit na 15 jaar nog steeds in populariteit. Dat blijkt volgens de beursorganisatie uit het tempo waarmee de beursvloer wordt gevuld. „Veel bedrijven en organisaties boeken nu al een stand op de vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.” De 16e editie is op 2 en 3 oktober.

Beleving en inspiratie

Verantwoordelijk voor de koers van de beurs is Amaya Alvarez, sinds vorig jaar werkzaam bij beursorganisator ExpoProof als projectmanager. „Voor komende editie zijn we al hard bezig met nieuwe plannen. De lijn van beleving en inspiratie trekken we verder door. Als je werkzaam bent binnen welk gebied van openbare ruimte dan ook, ga je op alle vlakken aan je trekken komen. Of het nu opdoen van kennis is, het zien van innovaties of het versterken van je netwerk”, aldus Alvarez.

Indeling

ExpoProof kiest er bewust voor om niet één vast thema aan de beurs te verbinden, omdat het vakgebied openbare ruimte al een thema op zich is. De indeling in de sectoren Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer is er ook dit jaar weer.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties