Verkiezing Beste Green Team Plantarium 2016

Boomkwekerijen, tuincentra, handelsbedrijven, hoveniers, groenvoorzieners en toeleverende bedrijven kunnen nu hun medewerkers nomineren voor Het Beste Green Team Plantarium 2016.

Plantarium organiseert de verkiezing in vijf categorieën: Boomkwekerij, Tuincentrum, Handelsbedrijf, Hovenier/Groenvoorziener en Toeleverancier. Elke categorie kent een onderverdeling in kleine teams (tot vijf medewerkers) en grotere teams (meer dan vijf medewerkers). Zowel grote als kleine bedrijven kunnen dus deelnemen aan deze verkiezing.

Nominatie
Na invulling van het aanmeldformulier ontvangt de werkgever een beknopte vragenlijst. De antwoorden vormen de basis voor de proeve van bekwaamheid van de teams die op vrijdag 26 augustus op Plantarium plaats vindt.

Per team mogen twee personen aan deze challenge deelnemen. Andere teamleden zijn van harte welkom om te komen aanmoedigen, maar dit is niet verplicht. De test bestaat uit een aantal opdrachten die op de beursvloer moeten worden uitgevoerd.

Beste Green Team
Een deskundige jury beoordeelt de uitvoering van de opdrachten en de motivatie van de werkgever. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagmiddag 26 augustus op Plantarium.

Meer informatie over de verkiezing en het aanmeldformulier is te vinden op www.plantarium.nl/greenteam. De sluitingsdatum voor inschrijven is 1 augustus 2016.