Workshop Jaarurenmodel op Plantarium

Iris Consultancy Grant Thornton organiseren op donderdag 28 augustus de workshop ‘Is er meer dan het jaarurenmodel’? Deze vindt plaats tijdens boomkwekerijvakbeurs Plantarium.

Tijdens deze workshop wordt stilgestaan bij vragen als: Wat houdt het jaarurenmodel concreet in en waar moet ik opletten? Welke kansen biedt dit model? Ben ik gehouden het jaarurenmodel te hanteren? Heb ik alternatieven om een flexibele schil te creëren? Hoe kan ik het werkaanbod en het werk het beste op elkaar afstemmen?

De workshop zal worden gegeven door Leendert Tanis van Iris Consultancy en Egbert Jan Blonk van Grant Thornton Accountants en Adviseurs.

Tanis heeft veel ervaring als bedrijfsadviseur en interim-manager in de groenbranche. Hij is columnist voor TuinPro en InkoopGilde. Blonk is accountant voor familiebedrijven en groenbedrijven en publiceert regelmatig in Tuin en Landschap.

De locatie waar de workshop plaatsvindt is in het Plantariumgebouw aan de Italiëlaan 4 te Hazerswoude-Dorp, in zaal meeting room 2.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
14.30 Aanvang
Onderwerpen:
1. Wat is het jaarurenmodel?
2. Wat vindt de werknemer van dit model?
3. Wat is de kans van de werkgever met dit model?
4. Hoe vangt de hovenier de werkpieken op?
5. Vragenronde
15.30 Afsluiting

Een bijkomend voordeel is dat u uw bezoek aan de workshop kunt combineren met een bezoek aan Plantarium. Toegangskaarten zijn via de organisatoren van de workshop verkrijgbaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij Sabine Rietdijk (sabine.rietdijk@gt.nl) of Leendert Tanis (leen@iris-consultancy.nl).