Workshop ‘Zicht op groei’ voor hoveniers

Bent u ondernemer van een hoveniersbedrijf en wilt u meer zicht op de groeimogelijkheden van uw bedrijf? Dan is de workshop ‘Zicht op groei’ iets voor u.

Tijdens deze tweedaagse workshop werken de workshopleiders met u aan uw onderneming, in plaats van dat u werkt in uw onderneming. Zij geven u zicht op uw: cijfers, personeel, risico’s en rendement, zodat u meer inzicht krijgt in uw onderneming en groeimogelijkheden.

De workshop wordt georganiseerd door La Gro Advocaten, Voogt Assurantiën, vakblad Tuin en Landschap,  Iris Consultancy en Grant Thornton Accountants en Adviseurs. De sprekers hebben jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van bedrijven in de hoveniersbranche. Deze kennis en ervaring delen zij graag met u.

Workshoponderwerpen

Zicht op cijfers: Hoe financier ik groei op een adequate manier?

Zicht op personeel: Groeien door eigen medewerkers of een flexibele schil?

Zicht op risico’s: Hoe beperk ik de risico’s van mijn groeiende onderneming?

Zicht op rendement: Hoe kan ik groei en margeverbetering realiseren?

Sprekers

Leendert Tanis van Iris Consultancy is al meer dan 40 jaar actief in de groenbranche. Bijna 30 jaar runde hij zijn eigen hoveniersbedrijf en 15 jaar adviseert hij hoveniersbedrijven op het gebied van Organisatie en Management. Zijn motto is ‘Meer rust en rendement’ in de onderneming.

Egbert Jan Blonk is accountant en coördinator van de Greendesk van Grant Thornton. Hij schrijft artikelen in Tuin en Landschap en is de initiatiefnemer voor deze workshop. Hij begeleidt veel bedrijven in de wereld van kwekers en hoveniers. Daarnaast houdt hij zich bezig met digitaliseringsmogelijkheden bij ondernemers.

Gerben Barendregt van La Gro Advocaten houdt zich dagelijks bezig met groei en krimp van ondernemingen. Daarbij begeleidt hij ondernemers door te adviseren over mogelijke vormen van samenwerking of overname, en op het gebied van inzet van personeel in groei- en krimpscenario’s.

John Mak van Voogt BV  is al meer dan 30 jaren werkzaam in de assurantiewereld, waarvan ruim 25 jaar verbonden aan Voogt. Hij adviseert ondernemingen, waaronder hoveniers, op het gebied van het beperken van risico’s, verzekeren en vermogensopbouw voor de oude dag. Zijn grootste passie is het eenvoudig maken van complexe materie.

Data en tijden

De tweedaagse workshop vindt plaats op woensdag 1 november en woensdag 22 november van 9.00 – 17.00 uur. Beide dagen hebben een andere invulling, om de workshop goed af te ronden is aanwezigheid op beide dagen gewenst.

Locatie

La Gro Advocaten

Prins Bernhardlaan 35

2404 NE Alphen a/d Rijn

Speciale vroegboekkorting

De kosten voor de workshop bedragen € 195,- excl. btw. Dit is voor twee volledige workshopdagen inclusief lesmateriaal, koffie, thee, lunch en een afsluitende borrel.

Aanmelden

Meld u aan via de pagina ‘Zicht op groei’. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw inschrijving per email.

Lees ook het artikel in Tuin en Landschap over de workshop.

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties