Workshops tijdens Floralis Boskoop Hoveniersdag

Floralis Boskoop organiseert tijdens de Hoveniersdag op 3 februari een aantal workshops gericht op het vakgebied van de hovenier.

De volgende bedrijven zijn tijdens de workshop aan het woord.

Firmus Products – Toepassing van Schanskorven en Grascassettes
Grascassettes kunnen worden gebruikt om verstening tegen te gaan. Ze zijn snel waterdoorlatend en kunnen een hoge belasting aan. Daarom interessant voor parkeerplaatsen, privé-toeritten en tuin.

Floralis Boskoop – Online inkopen via Shop App
Als hulpmiddel bij het maken van offertes, raadplegen van de actuele voorraad in de Cash & Carry en 24/7 online bestellen via uw smartphone. Tijdens de workshop maakt u kennis met de mogelijkheden van de Shop App en mogelijkheden zoals levering op locatie en maatwerk.

Tuinkeur – Inspelen op een veranderende markt
Tuinkeur neemt de deelnemers mee in een belangrijk werkproces voor ondernemers: het eerste gesprek en de offerte. Met praktische tips, gesprekstechniek en een andere gedachtegang kunnen we het hebben met de consument over de mooie tuin en de kwaliteit die we te bieden hebben.

Afhaalcentrum
Tussen de workshops door is er gelegenheid om het afhaalcentrum van Floralis Boskoop te bezoeken, waar men kennis kan maken met het totaalpakket boomkwekerijproducten dat Floralis Boskoop te bieden heeft.

Programma Workshops
11.00-11.30 uur Firmus Products – Toepassing van Schanskorven en Grascassettes
11.30-12.00 uur Floralis Boskoop – Online inkopen via Shop app
12.00-13.00 uur Lunch
13.00-14.00 uur Tuinkeur – Inspelen op een veranderende markt
13.30-15.00 uur Afsluitende borrel

Toegang tot de Hoveniersdag en deelname aan de workshops is gratis. Vooraanmelding via info@floralisboskoop.nl is verplicht.