Gemeente Geldrop-Mierlo zoekt Medewerker cultuurtechniek

  We zoeken voor de afdeling Ruimte een Medewerker cultuurtechniek (schaal 8, 30-36 uur)

  Ben jij degene die de dialoog aan gaat met de inwoners en de samenwerking zoekt met de collega’s?

  Dan is deze functie iets voor jou! Als medewerker cultuurtechniek ga je aan de slag met het vergroenen van de gemeente, ben je verantwoordelijk voor de speelruimteplaatsen en geef je mede vorm aan het duurzaam inrichten van de openbare ruimte.

  Onze organisatie
  Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We willen proactief op de vraag van de samenleving en de maatschappij anticiperen of, beter nog, de vraag voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie doorontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht en zijn we sinds 1 april 2020 met een nieuwe structuur gestart. Maar nog veel belangrijker vinden we de informele organisatie waarbinnen we streven naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

  Team Realisatie
  Het team Realisatie bestaat uit de vakgebieden civieltechniek, weg- en waterbeheer, cultuurtechniek,  toezicht op werken en geo-informatie. Binnen het team Realisatie voeren we veel in ‘eigen huis’ uit. We ontwerpen, tekenen en realiseren zelf projecten in de openbare ruimte onder meer op het vlak van cultuurtechniek.

  Jouw functie
  Je bereidt inhoudelijk projecten voor op het gebied van ontwikkeling, beheer en onderhoud van het openbaar groen. En je maakt plannen op het gebied van beplanting, speelvoorzieningen, verhardingen en bijkomende werken. Je stemt jouw werkzaamheden af met de vakdisciplines binnen het team.

  Daarnaast:

  • Vervaardig je RAW-bestekken en –begrotingen met betrekking tot groenvoorzieningen en bijkomende werken.
  • Coördineer je de speelplaatsen en realisatie van nieuwe speelplekken. Hier ben je financieel verantwoordelijk voor.
  • Heb je frequent overleg met de portefeuillehouder over relevante ontwikkelingen op het vlak van cultuurtechniek.
  • Beantwoord je raadsvragen op het vlak van groen e.d..
  • En lever je een bijdrage aan beleidsadvisering en beleidsontwikkeling op het vakgebied, zoals het opstellen van beleidsnotities.

  Onze wensen
  Collega’s omschrijven jou als een enthousiaste en open collega, die zijn doelen weet te bereiken, klantgericht is en collegiaal. Je weet veel van planten, blijft je kennis ontwikkelen en weet dit goed te vertalen naar je werk. Daar heb je ook al enkele jaren ervaring in. Je zoekt actief de samenwerking op binnen en buiten je team. Daarnaast heb je de Hbo-opleiding Tuin- en landschapsinrichting (richting realisatie) afgerond en kun je goed omgaan met Autocad.

  Ons aanbod
  Je komt te werken in een positief ingestelde organisatie met korte lijnen en een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel en collegiaal. Een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk. Werktijden en -dagen zijn flexibel in te delen.

  Wat kun je nog meer verwachten?
  Een functie tussen de 30 en 36 uur per week.

  • Het salaris ligt tussen € 2.459,- en € 3.556,- per maand (schaal 8 o.b.v. 36 uur per week)
  • Op termijn is bij uitstekend functioneren een uitloopschaal (schaal 9) beschikbaar.
  • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris
  • (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

  De procedure
  Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan uiterlijk 5 juli 2020.

  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Peter Claassen, a.i. teammanager Realisatie, via p.claassen@geldrop-mierlo.nl of 040 289 3893. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jeroen Evers, adviseur P&O, via j.evers@dienstdommelvallei.nl of tel. 088 163 1112.

  De eerste gesprekken staan gepland op 13 juli 2020.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties