Gemeente Hilversum zoekt beheerder boomverzorging

  Ben jij een professional op het gebied van beheer en onderhoud van bomen en weet je goed om te gaan met tegengestelde belangen? Dan is dit jouw baan!

  De functie

  De Gemeente Hilversum is op zoek naar een beheerder boomverzorging. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de ongeveer 34.000 bomen in Hilversum. Incidenteel neem je je collega`s waar en ben je inzetbaar op andere toezichttaken in de openbare ruimte. Daarnaast draai je mee in beschikbaarheidsdiensten voor de gladheidsbestrijding.

  Je werkt nauw samen met de contractmanager. Je calculeert en organiseert de (uitbestede) werkzaamheden, je hebt veel contact met de bedrijven die deze werkzaamheden voor ons uitvoeren. Met die bedrijven bespreek je onder andere of ze de werkzaamheden goed genoeg en vaak genoeg uitvoeren. Ook ben je voor burgers een aanspreekpunt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en verantwoorde besteding van het budget Boomverzorging.

  Als beheerder boomverzorging ben je in staat om op basis van het gemeentelijk bomen- en kapbeleid te adviseren over aanvragen voor kapvergunningen, weet je goed om te gaan met tegengestelde belangen en kun je zelfstandig bewonersvragen en brieven afhandelen. Ook verstrek je advies ingeval van schadeclaims in combinatie met VTA.

  Kennis en ervaring

  • Je hebt minimaal MBO+ niveau met ruime ervaring in het vakgebied Openbare Ruimte met relevante opleidingen waaronder European Tree Technician (ETT).
  • Je hebt kennis en ervaring met het uitbesteden van werkzaamheden in de openbare ruimte en hebt ervaring met RAW bestekken en besteksadministratie (Ibis)
  • Je hebt ervaring met Boom Veiligheid Controle (BVC) of Visual Tree Assessment (VTA)
  • Je bent bekend met boom effectanalyses (BEA) en weet wat is toegestaan binnen de omgeving van de boom.
  • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
  • Je hebt ervaring in het gebruik van het beheersysteem Geovisia.

  Daarnaast

  • Heb je een stevige persoonlijkheid en ben je klantgericht;
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Denk je in oplossingen en ben je politiek sensitief.

  Gemeente Hilversum

  De gemeente Hilversum zet zich maximaal in voor zijn inwoners en bedrijven en zorgt voor een beter Hilversum waar signalen vroeg gehoord worden. Er wordt aandachtig geluisterd naar vraagstukken die burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. De dialoog met de inwoners en andere doelgroepen wordt daarbij altijd opgezocht. De werkwijze van gemeente Hilversum kenmerkt zich door: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken.

  Het team

  Je komt terecht in het Team Beheer & Onderhoud. Dit team is onderdeel van de afdeling Openbare Ruimte. Je werkt nauw samen met de contractmanager. Elke dag zet dit team zich in om de openbare ruimte in gemeente Hilversum schoon, heel en leefbaar te houden. Jij en je collega’s zijn gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het gaat om een functie voor 36 uur per week. Daarbij hoort een maandsalaris van maximaal € 4.048,- per maand (schaal 9), afhankelijk van opleiding, competenties en ervaring.

  Bovendien biedt de gemeente Hilversum prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,05 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Ook biedt de gemeente Hilversum een grote variëteit aan opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan zowel organisatie- als persoonlijke en professionele ontwikkeling, bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op https://www.hilversum.nl/Home/werkenbij

  Informatie

  Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de sollicitatieprocedure bel gerust even met de teammanager, Farlie Moenné 06 403 11 314.

  Solliciteren

  Dan zien wij jouw motivatie en CV graag online vóór 28 juni 2021 tegemoet.

  Een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties