Huizen zoekt medewerker Groen en Bomen Buitendienst

  Huizen is met ruim 40.000 inwoners een middelgrote gemeente, waarvan het dorpse karakter behouden is gebleven. Huizen ligt aan het Gooimeer en is omgeven door veel bos en heidegebieden.

  Ook in de wijken van Huizen is veel groen te vinden. Onze servicedienst doet het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte. Dat varieert van reinigingswerkzaamheden tot groenonderhoud en kleine civieltechnische werkzaamheden. In combinatie met verschillende aannemers werken wij samen aan een groene, schone en veilige buitenruimte.

  Bij de afdeling Openbare werken, team Service en omgevingsbeheer, is per direct de volgende functie vacant:

  Medewerker groen en bomen buitendienst

  voor 36 uur per week

  Wat ga je doen?

  In deze functie is geen dag hetzelfde. Zo zorg je er vooral voor dat onze bomen en het groen er mooi bijstaan. Maar het kan ook zijn dat je mee werkt aan de straatreiniging, bijvoorbeeld op een veegmachine. Of je wordt ingezet voor het legen van de openbare afvalbakken Kleinschalige herstelwerkzaamheden aan de bestrating en het plaatsen van bebording en straatmeubilair zijn ook onderdeel van je functie. Hou je van sleutelen? Dat komt mooi uit, want klein onderhoud aan onze machines en gereedschappen hoort er ook bij. Je hebt eer van je werk, want wat je doet is direct zichtbaar voor onze inwoners. Die informeer je over de werkzaamheden, je behandelt klachten en meldingen en soms neem je ook complimenten in ontvangst.

  Tot slot kan je ’s avonds of in het weekend worden ingezet voor de gladheidbestrijding en voor ondersteuning bij calamiteiten en evenementen.

  Wat breng je daarvoor mee?

  Je hebt een aantoonbaar werk- en denkniveau op minimaal VMBO niveau op het terrein van groenvoorzieningen. Een afgeronde opleiding tot vakbekwaam hovenier is een pré. Je hebt  bij voorkeur ervaring met het onderhoud van bomen. Je vindt het leuk om afwisselend werk te doen en je bent flexibel inzetbaar, zowel wat betreft werktijden als werkzaamheden. Je hebt minimaal een geldig rijbewijs B of liever nog BE. Je kunt goed overweg met gereedschappen, zoals een bosmaaier en een kettingzaag. Eventuele aanvullende cursussen volgen doe je graag. Je gespreksvaardigheden zijn prima en je bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent graag onderdeel van een team. Jouw bijdrage aan het team is dan ook waardevol.

  Wat bieden wij jou?

  Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 2627 bruto per maand (schaal 4) op basis van 36 uur per week. Voor goede en zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid om op termijn in schaal 5 (maximaal € 2765 bruto per maand bij 36 uur per week) te komen.

  Je ontvang verder een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Je hebt zelf de vrijheid hoe je dit laat uitbetalen. Je kunt dit bedrag ook inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van extra verlofdagen en fiscale voordelen zoals uitruil forensenvergoeding en sportabonnement.

  We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd.

  Wil je meer informatie?

  Neem dan contact op met Han Brakkée, coördinator Reiniging en bomen. Zijn telefoonnummer is (035) 5281594.

  Wil je reageren?

  Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met 4 oktober 2020 uitsluitend via de sollicitatiebutton.

  De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 12 oktober en donderdagochtend 15 oktober.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties