Gemeente Utrecht zoekt Meewerkend Voorman

  Ben jij de voorman die het leuk vindt om met een gedreven team de openbare ruimte van Utrecht schoon, heel en veilig te houden?

  Als voorman openbare ruimte ben je werkzaam bij een gebiedsteam van de afdeling Wijkonderhoud en Service (W&S).

  W&S is één van de zes afdelingen van Stadsbedrijven. Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden of reinigen van de openbare ruimte, sportlocaties, zwembaden, parkeergarages, begraafplaatsen en welzijnsaccommodaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of
  grachten … Iedereen ziet ons werk!

  Dit is je werk

  Als voorman openbare ruimte ben je verantwoordelijk voor de productie en kwaliteit van het dagelijks onderhoud in jouw wijk. Om dit te bereiken weet je wat er speelt in de wijk en binnen jouw team. Je hebt hierover regelmatig overleg met de wijkopzichter en past de wijze van werken of planning aan wanneer dat nodig is.

  Als functioneel leidinggevende van het team heb je dagelijks contact met de medewerkers en aannemers. Je bent gedreven in je werk en weet jouw collega’s te stimuleren om de werkzaamheden gedaan te krijgen. W&S verricht 7 dagen in de week, zowel in de ochtend als in de avond, werkzaamheden. Van jou wordt dan ook verwacht dat je ook buiten de reguliere werktijden aanwezig en/of beschikbaar bent.

  De functie heeft een meewerkend karakter. Je bent buiten en je levert zelf ook productie om het resultaat te behalen. Jij bent een vakman en beschikt over specialistische kennis op het gebied van tuin- en landschap. Service verlenen aan de bewoners en gebruikers van de stad is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je onderhoudt contact met bewoners en faciliteert bewonersinitiatieven. Ook het afhandelen van bewonersvragen behoort tot jouw taken. Je bent representatief, communicatief
  vaardig en denkt in oplossingen.

  Informatie over organisatie onderdeel/afdeling

  W&S zorgt ervoor dat onze stad schoon, heel en veilig is. Wat we willen bereiken? ‘Wowmomenten’ van inwoners en bezoekers! We werken proactief, maar ook vraag- en oplossingsgericht. Daarbij is service een belangrijk onderdeel. We denken – buiten de vaste kaders om – mee met bewoners, ondernemers en gebruikers van de openbare ruimte. Stadsbedrijven heeft de stad onderverdeeld in 5 gebieden en jij werkt als voorman openbare ruimte voor een van die vijf gebieden. Ieder gebied is opgedeeld in 2 wijken en vallen onder de verantwoordelijkheid van een wijkopzichter. In elke wijk werken ongeveer 15 tot 20 eigen medewerkers. Als voorman zorg je samen met jouw groep medewerkers voor juiste en tijdige reiniging van de openbare ruimte, groenonderhoud en bestrating.

  Dit bieden we je

  We willen dat je met plezier naar je werk komt. Dat plezier bestaat uit prettige collega’s, een fijne werksfeer, een inhoudelijk interessante job met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en een uitdagende set verantwoordelijkheden. Tegelijk hoort daar een passend salaris bij.

  Onderstaand vind je ons aanbod, kijk ook even verder op de onderstaande link voor de rest van
  de voorwaarden.

  • Een 36-urige werkweek met een bruto maandsalaris tussen de € 1.963 en € 3.224 op basis van 36 uur (schaal 7). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring. Inpassing in de tijdelijke aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17,05% van je salaris.
  • We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk voor onze medewerkers. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om op verschillende locaties en bijvoorbeeld thuis te werken.
  • We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, diverse cursussen en opleidingen.
  • Voor een overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding kijk je hier.

  Dit vragen we van je

  • Ervaring als Voorman in de groenvoorziening.
  • Ervaring in functioneel leidinggeven.
  • MBO 4 werk -en denkniveau, bij voorkeur richting groen. Kandidaten met een MBO 3 diploma en meerdere jaren werkervaring als voorman nodigen wij ook van harte uit om te reageren.
  • Aanvullende training en/of opleiding op het gebied van (situationeel) leiderschap of bereid dit te behalen.
  • Rijbewijs B(E).
  • Aantoonbare ervaring in administratieve werkzaamheden o.a. in word en excel.
  • Affiniteit met civiel en schoonwerkzaamheden.
  • Flexibele inzetbaarheid, zowel in werktijden als in werkdagen.

  Dit is handig om te weten

  Enthousiast geworden om als voorman openbare ruimte aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 13 maart a.s.

  Vragen?

  Heb je vragen over de vacature of de organisatie neem dan contact op met René van Heeren, Wijkopzichter via 030-2867535. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Suzanne Lemaier, senior HRM adviseur via 06-14873727. Deze vacature wordt zowel in- als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

  Na de briefselectie op 14 maart a.s. laten we je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op 21 maart a.s. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op 28 maart a.s.

  Reserveer je deze data alvast in je agenda?

  De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

  Acquisitie

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  Met deze vacature werven wij zelf onze nieuwe collega. Commerciële telefoontjes van bemiddelingsbureaus hebben daarom geen zin. Klik hier om in te schrijven in ons Marktplein inhuur voor onze inhuuropdrachten.

  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  binance-ზე რეგისტრაცია

  I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  eth the merge
  5 maanden geleden

  Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.