Gemeente Utrecht zoekt Vaktechnisch medewerker Groen

  Ben jij de topper die de gemeente Utrecht zoekt voor de functie van Vaktechnisch medewerker Groen? Wacht niet en check deze vacature!

  Het dagelijks werk van Stadsbedrijven is het visitekaartje van de gemeente Utrecht. Of het nu gaat om het inzamelen van afval, het beheren, onderhouden, aanleggen of reinigen van de openbare ruimte, sportlocaties, zwembaden, parkeergarages, begraafplaatsen en welzijnsaccommodaties, de bereikbaarheid van en in de stad, bomen of grachten. Iedereen ziet ons werk!

  Jij gaat werken voor de afdeling Wijkonderhoud en Service (W&S). W&S is één van de zes afdelingen van Stadsbedrijven. W&S zorgt ervoor dat onze stad schoon, heel en veilig is.

  Wat we willen bereiken? ‘Wow-momenten’ van inwoners en bezoekers! We werken proactief, maar ook vraag- en oplossingsgericht. Daarbij is service een belangrijk onderdeel. We denken – buiten de vaste kaders om – mee met bewoners, ondernemers en gebruikers van de openbare ruimte. Stadsbedrijven heeft de stad onderverdeeld in 5 gebieden.

  Dit is je werk

  Jij werkt als Vaktechnisch medewerker (Groen) voor een van die vijf gebieden. Elk gebied bestaat uit 2 wijken. In elke wijk werken ongeveer 10 tot 15 eigen medewerkers, onder aanvoering van één of twee meewerkend voormannen. Samen zorgen deze medewerkers voor reiniging van de openbare ruimte, groenonderhoud, aanleg en bestrating.

  Een beschrijving van jouw werkdag

  Jouw specifieke werkzaamheden bestaan uit diverse groenwerkzaamheden in de openbare ruimte. Denk hierbij aan de aanleg en het onderhoud van beplantingen en bomen.

  Het kan voorkomen dat je gevraagd wordt om ook werkzaamheden in het schoon uit te voeren. Deze werkzaamheden bestaan uit het legen van afvalbakken en het verwijderen van zwerfvuil en bladeren uit de openbare ruimte. Dit doe je in samenwerking met je collega’s die voornamelijk in het schoon werken.

  Ook kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om bestratingswerkzaamheden uit te voeren. Dit kan zijn een paaltje of afvalbak weer rechtzetten of een tegel weer op de juiste plek leggen.  

  Soms doen bewoners een melding. Dan vragen wij aan jou om de melding op te lossen en af te handelen. Dit doe je voornamelijk digitaal via een tablet.

  We zijn afhankelijk van voertuigen en materieel. Daarom is het nodig dat je klein onderhoud kunt verrichten aan materieel, zodat jij je werkzaamheden goed en veilig kunt uitvoeren.

  Je hoeft dit niet allemaal alleen te doen. Je hebt een team met collega’s die jou kunnen helpen en andersom. Dat geldt overigens niet alleen voor je eigen wijk of gebied; we vragen je ook om over die schutting heen te kijken en klaar te staan voor collega’s uit andere gebieden. Zodoende dat we met z’n allen de stad Utrecht schoon, heel en veilig houden!

  Dit bieden we je

  We willen dat je met plezier naar je werk komt. Dat plezier bestaat uit prettige collega’s, een fijne werksfeer, een inhoudelijk interessante job met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en een uitdagende set verantwoordelijkheden. Tegelijk hoort daar een passend salaris bij. Onderstaand vind je ons aanbod, kijk ook even verder op de onderstaande link voor de rest van de voorwaarden.

  • Een 36-urige werkweek met een bruto maandsalaris tussen de € 1.762 en € 2.627 op basis van 36 uur (schaal 4). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring. Inpassing in de tijdelijke aanloopschaal behoort tot de mogelijkheden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met 1 maand proeftijd, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17,05% van je salaris.
  • Voor een overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding kijk je hier.

  Dit vragen we van je

  • MBO 3 werk en denkniveau.
  • Afgeronde opleiding in het groen.
  • Rijbewijs B(E).
  • Je hebt enig gevoel bij civiele en schoonwerkzaamheden; je snapt wat de bedoeling is.
  • Om alle werkzaamheden gedaan te krijgen is het noodzakelijk dat je 7 dagen in de week inzetbaar bent, in alle disciplines. Uiteraard zorgen wij voor duidelijke roosters, zodat je tijdig weet wanneer jouw inzet verwacht wordt.
  • Je bent digitaal vaardig.
  • Je voelt je verantwoordelijk om het werk zo goed mogelijk uit te voeren.
  • Je ziet het werk liggen en je hebt er zin in om het werk gedaan te krijgen.
  • Je legt makkelijk contact zowel met collega’s als met bewoners.

  Dit is handig om te weten

  Enthousiast geworden om als Vaktechnisch medewerker (Groen) aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht, solliciteer dan direct, maar uiterlijk op 7 november, via de volgende link Vaktechnisch medewerker Openbare Ruimte 1 – Gemeente Utrecht (werkenbijutrecht.nl). Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Natalie Specken, gebiedsmanager en vacaturehouder via 06-10175695.

  Na de briefselectie op 8 november laten we je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op 10 november in de middag of 11 november in de ochtend. Reserveer je deze data alvast in je agenda?

  Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Margriet Meijer, P&O adviseur via 06-18205792.

  De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties