Royal van Zanten zoekt: PRODUCTIEPLANNER

  Royal Van Zanten is een succesvolle speler in de internationale sierteelt. Een innovatief bedrijf dat gericht is op het continu verbeteren van genetica, het creëren van synergie in veredelings- en vermeerdering technologieën en een intensieve samenwerking zoekt in de vermarketing met partners in de keten. Aansprekende producten zijn Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

  Door vertrek van de huidige collega zijn we op zoek naar een:

  PRODUCTIEPLANNER

  In deze uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor een optimale planning van de productie van het uitgangsmateriaal voor de klant. Je coördineert, controleert, stuurt bij en plant de werkzaamheden zó dat een maximale kwaliteit,  capaciteit en efficiency behaald wordt. Je bent onderdeel van een klein team en je vormt de spil tussen je collega’s van de afdelingen Sales, de (buitenlandse) productielocaties en Backoffice.

  Het betreft een fulltime functie, de standplaats is Valkenburg (Z-H).

  Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding zeer belangrijk. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct. Na een gedegen inwerkprogramma draag je zelf verantwoordelijkheid voor jouw taken, uiteraard in samenwerking met collega’s en je team.

  Heb jij een relevante HBO opleiding afgerond, ben je analytisch, vaardig met Excel en accuraat en stressbestendig, dan zijn we op zoek naar jou!

  Geïnteresseerd?
  Meer informatie kun je lezen op de website www.royalvanzanten.com  of bel voor meer informatie met Conny Huisman, Teamleider Backoffice,  06 – 83520469.

  Wil je solliciteren?
  Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties