25.000 Gerbera’s kleuren The Color Run

  Op zondag 28 mei vond in Amsterdam de tiende editie plaats van The Color Run plaats. Het Sloterpark in Amsterdam was het podium voor een kleurig maar vooral fleurig event met ruim 10.000 bezoekers, waar ook de internationale bezoeker goed vertegenwoordigd was.

  Het thema van dit jaar was Flower Power. Voor deze gelegenheid heeft Coloured by Gerbera ruim 25.000 Nederlandse gerbera’s geleverd. Bij de ingang werden de runners verwelkomd met een gerbera, het hele terrein en het podium waren er mee versierd en ook bij de finish kreeg men een gerbera mee. De gerbera’s werden verwerkt in het haar, om armen en benen, in schoenen.

  Naast het leveren van gerbera’s heeft Coloured by Gerbera ook een actieve rol op locatie vervuld. Deelnemers konden tijdens een workshop vrolijke bloemenkransen van gerbera’s maken, er werden gerbera-boeketten verkocht en er was een fotopunt waar men een overwinningsfoto kon laten maken. De hele dag stonden er mensen in de rij om op het podium met gerberawand te staan en een vrolijke foto van zichzelf te laten maken. Er zijn meer dan 500 foto’s gemaakt en zo’n 1.500 tot 2.000 Color Runners op de foto gezet. Na afloop kregen ze een kaartje mee met de Facebookpagina van Coloured by Gerbera waar alle foto’s de volgende dag geplaatst zijn. Sindsdien wordt er volop gedeeld, geliked en getagd.

  Tijdens The Color Run zijn er exclusieve live stream video’s gemaakt van de check-in, de start, de finish en de huldiging van de 100.000ste Color Runner. Deze beelden zijn terug te vinden op de Facebookpagina en het YouTube kanaal van Coloured by Gerbera. Ook zijn er sfeerfoto’s gemaakt en geplaatst op het Facebook en Instagram account van Coloured by Gerbera.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties