Bloemencorso Bollenstreek via bouwplaten en bosjes tulpen

Stichting Vrienden Bloemencorso Bollentreek geeft knutselpakketten en bosjes tulpen weg om zaterdag 25 april toch nog vleugje ‘corso’ in de streek zichtbaar te krijgen. Zoals bekend is het officiële corso op die dag vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk.

De knutselpakketten en een bosje tulpen zijn zolang de voorraad strekt, gratis af te halen bij verschillende distributiepunten in de Bollenstreek. Dat kan vanaf vrijdagochtend 24 april in de meeste corsodorpen. De afhaaladressen staan dan ook op www.bloemencorso.info en social media. Het de bedoeling dat bouwwerken zaterdag 25 april voor de ramen staan. ’En hang de vlag uit en maak een beetje corso!’, roept de Stichting Vrienden Bloemencorso Bollentreek op.

De bouwplaat is In samenwerking met Teylingen Reclame ontworpen. De knutselpakketten met bosjes tulpen worden door vrijwilligers van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout samengesteld. Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek ondersteunt het Bloemencorso Bollenstreek jaarlijks met een financiële bijdrage en organiseert vriendenacties. Bij de stichting zijn veel ondernemers en instellingen uit de Duin- en Bollenstreek en Kennemerland aangesloten die het corso een warm hart toedragen.

Een voorbeeld van de bouwplaat plus tulpen die de Stichting Vrienden Bloemencorso Bollentreek dit jaar gratis ter beschikking stelt.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties