Tuin en Landschap nieuws Copijn Boomspecialisten neemt Mense boomverzorging over

  Copijn Boomspecialisten neemt Mense boomverzorging over

  0

  De boomverzorgers van Copijn en het boomverzorgingsbedrijf Mense gaan per 1 januari 2021 samen verder onder de vlag van Copijn Boomspecialisten. Door deze samenvoeging vormen de twee één allround boomverzorgingsbedrijf.

  Beide bedrijven hebben hun eigen specialiteiten. Copijn verwierf bijvoorbeeld landelijke bekendheid door haar zelf ontwikkelde spectaculaire boomverplantmachine en haar eigen aanpak in het verzorgen van monumentale bomen. Zulke monumentale bomen verzorgen en het verplanten van bomen blijven in de eerste plaats de kernactiviteiten van het Utrechtse bedrijf.
  Mense werd in 1969 opgericht in Heemstede, vanaf 218 valt het onder de AW groep. Mense specialiseerde zich in deze periode in het snoeien, verwijderen en aanplanten van bomen.

  Breed palet

  Door de overname hebben de boomspecialisten van Copijn straks twee vestigingen (in Utrecht en in Heemstede). Bovendien levert het bedrijf hierdoor een breed palet aan activiteiten binnen de boomverzorging. Dat wil zeggen dat zowel boomtechnisch advies als het planten, snoeien, verplanten, kappen als stobbenfrezen straks binnen de 100 jarige gezamenlijke kennis van Copijn vallen.

  Copijn kent naast de Boomspecialisten nog twee bedrijven; Copijn Landschapsarchitecten en Copijn Realisatie.

  Peter Bennink
  Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

  Reageer op dit artikel

  avatar