‘De hete adem blijft in de nek’

„De storm is gaan liggen, maar er is zeker nog geen glad water”, zegt Rémi van Adrichem. Een van de initiatiefnemers van FloriNEE reageert op het eindbesluit van de ledenraad van Royal FloraHolland over de noodrem-petitie. De ledenraad bepaalde daarin dat de samenwerking tussen ledenraad, RvC en directie beter moet. Ook moet de ledenraad de signaal- en adviesfunctie beter uitvoeren. Ze wil verder de ledenbetrokkenheid bij strategische keuzes verbeteren.

Lees het artikel over het besluit van de ledenraad en de reactie van Van Adrichem alvast via mijnbloemisterij.nl. Geen abonnement? Kijk hier of bel 071 56559644.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ali azam
ali azam
22 dagen geleden

De petitie heeft dus opgeleverd dat de ledenraad serieuzer wordt genomen, echter is er nog geen enkele serieuze vraag van de Florinee petitie beantwoord. WE houden vast aan de strategie is het antwoord van de directie van RFH, daarmee gaat RFH de klanten van de huidige handel direct bedienen, door directe benadering van deze eindklant met floriday en KOA, en de nieuw te bouwen supply en handling depots, en niet te vergeten via de eigen logistieke bv floriway. Het wordt tijd dat de handel ook de koppen bij elkaar steekt en bij de directe inkoop bij kwekers de stoorzender RFH er uit slaat, scheelt kosten en heel veel ruis.