Den Ouden Groep lijft Plant Health Cure (PHC) in

  Het familiebedrijf Den Ouden Groep versterkt haar positie in de markt voor organische meststoffen door de overname van Plant Health Cure (PHC).

  Den Ouden uit Schijndel voert onder andere producten van Ferm O Feed en Den Ouden Groenrecycling en werkt al langer intensief samen met PHC. Volgens directievoorzitter Jeroen den Ouden (Den Ouden Groep) zorgt de overname van PHC, per 1 januari 2021, voor een betere positionering in de markt. Den Ouden kan daardoor van nog meer toegevoegde waarde zijn voor haar klanten. En inspelen op de toenemende vraag naar (totaal)oplossingen op het gebied van bodemgezondheid en -inrichting.

  Oprichter en eigenaar Pius Floris van PHC zegt dat hij aansluiting zocht om de groei van zijn bedrijf voort te zetten. PHC levert nuttige bodemschimmels, bodembacteriën en andere middelen die planten weerbaar maken en beter laten functioneren. Bij PHC werken 14 personen. Ze levert haar producten in meer dan 29 landen wereldwijd met Nederland als grootste afzetmarkt.

  Den Ouden Groep is een internationaal familiebedrijf met circa 280 medewerkers. Het levert wereldwijd bodemverbeteraars en bodembemesting. Daarnaast levert Den Ouden diensten op gebied van bodemveiligheid, biobrandstoffen, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties