Dijk van Dijk en Van der Lugt Lisianthus nieuw in Hillenraad100

Hortensiakwekerij Dijk van Dijk  en Van der Lugt Lisianthus zijn twee van de zes nieuwkomers in de Hillenraad100. Op de Hortigala van het Jaar op 3 november wordt bekend gemaakt op welke plaats ze binnen zijn gekomen.

De Hillenraad100 kent dit jaar een nieuw beoordelingsmodel. Om de lijst eigentijdser en actueler te maken is dit jaar een peer-group toegevoegd in aanvulling op het onderzoek door Hillenraad100 en de beoordeling door het Expertcomité. De peer-group is een groep van 40 professionals die hun oordeel hebben gegeven over de top 120 bedrijven uit tuinbouwsector. Ook kent het nieuwe model grotere waarde toe aan de groei van de onderneming.

„De sector groeit weer als vanouds. Na tien jaar van moeizame vooruitgang lijkt het jaar 2007 geëvenaard te worden. Anders dan toen, draait het nu vooral om groeisnelheid en marktverbinding. Is de onderneming groot genoeg voor de toekomst, heeft het een stevige positie in het netwerk van samenwerkende onderneming en bij welk nieuw (verkoop) platform ga je aansluiten’, aldus Martien Penning van Hillenraad.

De andere vier nieuwkomers zijn Beekers Berries, PB techniek, Saint-Gobain Cultilène en Stolze.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties