Dutch Flower Awards naar Van der Lugt en Ter Laak

Donderdag 8 november zijn voor de achttiende keer de Dutch Flower Awards uitgereikt. Dit keer stond het thema ‘Duurzame Relatie’ centraal.

In de categorie bloemen ging de Award naar Van der Lugt Lisianthus. Zij werken al tien jaar samen met OZ Export en Hamifleurs.

Bij de planten was Ter Laak Orchids de winnaar. Ruim dertig jaar zijn zij leverancier van Hamiplant. „Zelfs in een verzadigde markt lukt het om door deze samenwerking te groeien”, zo liet Marco van Zijverden weten.

De derde categorie van de Dutch Flower Awards is ‘buitenlandse leverancier’. Het bedrijf Flores Silvestres uit Colombia mocht het podium opkomen om de eerste prijs in ontvangst te nemen. Van Zijverden: „Zij werken al bijna vijftien jaar met USA Bouquet samen. De samenwerking leidt dot exclusief geteelde producten.”

Dutch Flower Group staat ook stil bij preferred partners. Sinds drie jaar reiken zij de ‘Preferred Partner Recognition’ uit. Deze prijs ging naar Hans van der Meulen, met wie de handelsgroep een eductief programma is gestart om meer markt- en klantgericht te kunnen ondernemen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties