Dynaplant promoot calla met eigen roadshow

De monsterbus van Royal FloraHolland rijdt niet meer en daarom trekt Dynaplant er deze week erop uit met een eigen roadshow. Het bedrijf uit De Lier promoot dinsdag, woensdag en donderdag in Aalsmeer en Westland onder meer calla als buitenplant.

„Deze auto hebben we sinds maart in ons bezit om nog flexibeler te kunnen zijn in het beleveren van onze klanten, maar hebben we voor deze week omgetoverd tot monsterbus. We willen de klanten onze complete Outdoor-range laten zien, waaronder enkele nieuwe lijnen. Zo is er voor ieder prijspunt op het schap wel een leuk artikel beschikbaar, van € 3.99 tot € 9.99 winkelwaarde, wat volgens het consumentonderzoek prijzen zijn die de consument er zeker voor over heeft”, aldus Jasper Zuidgeest van Dynaplant.

Volgens Zuidgeest blijkt uit een consumentenonderzoek op de Libelle zomerweek, waarbij ruim 700 vrouwen een enquête hebben ingevuld, dat veel consumenten niet op de hoogte zijn van het feit dat de calla uitermate geschikt is voor buiten.

„Een temperatuur die ’s nachts wegzakt tot vlakbij het vriespunt, kan de calla prima hebben. De teelt van de knollen is niet voor niets buiten op het land. ‘Binnenstebuitenplanten’, waaronder de calla, zijn woonplanten van de maand mei. Eind mei stopt weliswaar de promotie van de ’plant van de maand’ maar eigenlijk begint het nu pas. De temperaturen gaan eindelijk weer omhoog…”.

Naast de Outdoor-range gaan er nog meer artikelen, die de komende maanden leverbaar zijn, mee op pad. Bijvoorbeeld diverse potmaten en consumentenmerken, maar ook alvast het aanbod voor de Kerst.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties