Eerste Kerststerrendoop bij Veiling Rhein-Maas

Veiling Rhein-Maas doopte op 25 november 2020 kerstster`Lauras Stern´in de afmijnzaal. Dit viel samen met de start van de verkoop. De Duitse veiling, Gartenbau Schmidt uit Grefrath en Dümmen Orange uit Rheinberg ontwikkelden een verkoopconcept voor deze kerstster.

Günther Esser (directeur Veiling Rhein-Maas), Maik Epping (Dümmen Orange) en Marco Schmidt (Gartenbau Schmidt) gaven uitleg over het gezamenlijk ontwikkelde concept. Aansluitend doopten Esser en Laura Bouten (veilmeester van o.a. poinsettia bij Veiling Rhein-Maas en naamgever) Lauras Stern. Na de doop konden klanten de kerstster op de veiling inkopen.

Concept `Lauras Stern´

Naast een bijpassende hoes en recyclebare pot zijn de staaf met kerstgeur en de ster bijzonder aan ‘Lauras Stern’. „Dit nieuwe verkoopconcept is bedoeld om de consument aan te moedigen deze kerstster te kopen en in de aanloop naar Kerstmis een gezellige sfeer te creëren”, aldus Marco Schmidt.

De aanvoerder Gartenbau Schmidt verkoopt sinds 2010 zijn producten bij Veiling Rhein-Maas. Bernhard Schmidt leidt het potplantenbedrijf. Zijn zoon Marco Schmidt is bedrijfsleider van het bedrijf en o.a. voor de verkoop verantwoordelijk. Sinds 1986 telen ze op een totale oppervlakte van meer dan 3 hectare diverse perk- en balkonplanten, bijvoorbeeld kerststerren en voorjaarsbloeiers, geproduceerd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties