FleuroStar Award voor begonia Dreams Garden MacaRouge

  De FleuroStar Award 2019/2020 gaat dit jaar naar begonia elatior Dreams Garden MacaRouge van Beekenkamp. De veredelaar sleept daarmee de award voor het eerst in de wacht.

  De begonia Dreams Garden MacaRouge presteert uitstekend en heeft weinig verzorging nodig. Deze staande tuinbegonia produceert enkele, helderrode bloemen met geel hartje. MacaRouge is verder een krachtige groeier.

  De jury was van mening dat: „Dreams Garden MacaRouge de consument gaat overtuigen door zijn intense kleur, opvallende bloemen en frisse verschijning.”

  (op de foto vlnr:) Commercieel directeur Cor Bremmer, Marc Driessen (Directeur), Sirekit Mol (Marketing Manager) en Ans van der Velde (Manager Breeding) van Beekenkamp Plants Ornamentals hebben de prestigieuze prijs met volle trots in ontvangst genomen. „Ongeveer 5 jaar geleden zagen we deze begonia voor het eerst, we zijn dus ontzettend trots dat de MacaRouge nu erkenning krijgt. Deze prijs is een mooie beloning en een bevestiging van ons werk en daar zijn we erg trots op”. aldus Van der Velde, Manager Breeding.

  In totaal 6 genomineerden

  Er waren 6 genomineerden voor de FleuroStar Award 2019/2020. De vijf genomineerden inclusief de prijswinnende Dreams Garden MacaRouge  ziet u op onderstaande foto. Het zijn van links naar recht:

  • Begonia x hybrida Viking Red on Chocolate van Sakata Ornamentals
  • Pelargonium zonale Survivor Idols Rosalinda van Dümmen Orange
  • Pelargonium hybrida Red Explosion van Florensis
  • Pelargonium interspecific Pretty Little Pink Splash van Syngenta Flowers
  • (de winnende begonia van Beekenkamp) en daarnaast uiterst rechts
  • Xerochrysum bracteatum Granvia Gold van MNP Flowers
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties