FloraHolland zet streep door Trade Fair, IFTF gaat wel door

Royal FloraHolland annuleert de Trade Fair in Aalsmeer van aanstaande november. Na een peiling onder exposanten en bezoekers en na een afweging van gezondheidsrisico’s heeft de veiling hiertoe besloten.

FloraHolland geeft aan dat het grootschalige evenement te grote gezondheidsrisico’s met zich mee brengt. Er kunnen op de beurs maatregelen genomen worden, maar de onzekerheid over het verloop van de pandemie vindt de veiling te groot. Bezoekers kunnen ook op elk moment geconfronteerd worden met reisbeperkingen.

Een beurs op kleinere schaal organiseren, vindt de veiling geen recht doen aan het concept van de Trade Fair. De veiling werkt aan een programma om het netwerken en het opdoen van inspiratie op een andere, veilige manier te faciliteren.

De Trade Fair in Aalsmeer zou dit jaar van 4 t/m 6 november plaatsvinden. De veiling richt zich op editie 2021. Dan vindt de Trade Fair van 3 t/m 5 november plaats.

IFTF gaat wel door

De IFTF in Vijfhuizen, de beurs die gelijktijdig met de Trade Fair georganiseerd wordt, gaat wél door. Dit meldt Dick van Raamsdonk, CEO van HPP Exhibitions. „Wij houden ons aan de regels die zijn opgelegd. Er zijn wijzigingen wat betreft exposanten, maar daar hebben we elk jaar mee te maken. Dat is dit jaar niet anders. Actuele informatie over de deelnemers is bij ons op de site te vinden.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties