FloraHolland zoekt telers om Floriday te testen

Royal FloraHolland zoekt kwekers voor het Floriday-testpanel. Door het platform aan de praktijk te toetsen, kunnen ze de functionaliteiten nog beter afstemmen op de vraag.

De ontwikkeling van Floriday gaat door. Iedere dag werkt een team aan de opbouw van het platform. Als een idee is vormgegeven en de eerste opzet klaar is, dan wordt er om feedback gevraagd bij een testpanel. Het testpanel bestaat uit een diverse groep kwekers en Royal FloraHolland wil deze groep uitbreiden.

Na de terugkoppeling van het testpanel worden functionaliteiten verder gefinetuned. Daarna wordt een grote groep kwekers gevraagd om het in de praktijk te testen, om zo bugs op te kunnen lossen. Pas daarna wordt de functionaliteit voor iedereen beschikbaar op Floriday.

Het Floriday-team werkt nu aan de functionaliteit ‘Artikel samenstellen’. Kwekers kunnen hiermee eenvoudiger hun aanbod beheren. Stel: een kweker verkoopt een bromelia in en pot met verschillende kleuren. Als de plant uitverkocht is, moeten kwekers nu bij alle bromelia’s in pot aangeven dat het niet meer beschikbaar is. Met de functionaliteit ‘Artikel samenstellen’, gaat dat straks automatisch. Dit bespaart telers tijd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties