FlowerTrials houdt alle opties open voor week 24

Gezien enerzijds plantendisplays in open lucht of in goed geventileerde kassen kunnen worden opgezet, en anderzijds nationale vaccinatiecampagnes in uitvoering zijn, staat de FlowerTrials organisatie momenteel voorzichtig positief ten opzichte van een fysiek evenement in week 24.

De groep van 60 bedrijven die de FlowerTrials® op 28 locaties houdt, hanteert 31 maart als de datum waarop definitief wordt besloten over de opzet van het evenement voor dit jaar. Openen de veredelaars hun deuren om hun planten te tonen en bezoekers te ontvangen, kiest de organisatie voor een digitaal formaat of is een hybride editie voor 2021 de aangewezen optie? Inmiddels hebben de meeste deelnemers hun deelname bevestigd en zijn begonnen met de teelt van hun planten.

Vooraf registratie

Indien er een fysiek evenement kan plaatsvinden, moeten bezoekers zich vooraf registreren via de FlowerTrials-website. Voor elk bezoek dient een tijdslot te worden gereserveerd. Elke deelnemer is verplicht voor de desbetreffende locatie een maximale bezoekerscapaciteit in acht te nemen. Hiervoor geldt de Nederlandse en Duitse regelgeving waarin het aantal vierkante meter per bezoeker is vastgesteld. Zonder registratie vooraf is geen bezoek mogelijk.

Bij een FlowerTrials®-evenement dat digitaal plaatsvindt, worden online alternatieven aangeboden om de nieuwste veredelingsproducten aan de sector te presenteren. Momenteel bereidt de promotiecommissie verschillende voorstellen voor, die voorafgaand aan de deadline van 31 maart aan de deelnemers worden voorgelegd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties