Glamourhuwelijk Jeff Leatham met Nederlandse bloemen

Op het glamourhuwelijk van de Amerikaanse floral designer Jeff Leatham en acteur Colton Haynes, dat vrijdag 27 oktober in Californië gesloten wordt, schitteren uitsluitend Nederlandse bloemen, waaronder 30.000 rozen.

Op wat een van de meest sprookjesachtige bruiloften van het jaar belooft te worden, zullen Nederlandse rozen het thema bepalen. Het bruidspaar betreft Jeff Leatham, een van de bekendste celebrity floral designers ter wereld en acteur Colton Haynes, bekend van ‘Teen Wolf’ en ‘Arrow’. Ze treden op vrijdag 27 oktober in Californië in het huwelijk. Uiteraard doet Jeffs eigen team de bloemstyling en gebruikt daarvoor, zoals hij al vaker deed voor zijn florale meesterwerken, zijn favoriete materiaal: Nederlandse bloemen.

Avalanche-rozen

Meijer Roses levert voor het huwelijk meer dan 15.000 witte Avalanche+-rozen. Deze bloemen staan bekend om hun grootte, kwaliteit en dat ze altijd helemaal open gaan. Kwekers die eveneens bloemen leveren voor het Hollywood-huwelijk zijn: Fransen Roses (15.000 rode rozen), Anco Pure Vanda (enkele honderden Vanda’s) en Walter Grootschoten met een aandeel van duizend Phalaenopsis-bloemen. Van Mogro Aalsmeer worden duizend calla’s ingezet en Marc Boers Flower Export, die door Leatham ‘my flower daddy’ wordt genoemd, levert eveneens een deel van de bloemen en zorgt voor de verdere logistiek op locatie.

De Nederlandse bloemen zijn afgelopen maandag ingevlogen en alle arrangeurs werken momenteel op de trouwlocatie aan de ontwerpen.

Bron en foto’s: Dümmen Orange

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties