Goed prijsniveau Veiling Rhein-Maas in Moederdagweek

Over het geheel genomen was het prijsniveau van snijbloemen en kamerplanten op Veiling Rhein-Maas in de Moederdagweek goed. De vraag naar perkplanten was kleiner dan in voorgaande jaren.

Moederdag was voor alle verkoopkanalen van Veiling Rhein-Maas goed. Dit kwam vooral door de aanhoudend grote vraag. Het aanbod van bloemen en planten, ook via import, was in de week voor Moederdag duidelijk kleiner dan in voorgaande jaren. Dit werd veroorzaakt door de koele weersomstandigheden en het geringe aantal zonuren in april. Klanten gebruikten de digitale verkoopkanalen van Veiling Rhein-Maas, mede door de coronapandemie, steeds meer. Zowel Kopen-Op-Afstand (KOA), klokvoorverkoop als de webshop groeiden aanzienlijk door een hogere klantenparticipatie.

De twee sterkste verkoopdagen bij Veiling Rhein-Maas in de Moederdagweek waren woensdag 5 mei 2021 en maandag 3 mei 2021. Over het geheel genomen was het prijsniveau bij zowel snijbloemen als potplanten goed. De vraag naar perkplanten was deze week geringer dan in voorgaande jaren. Populaire potplanten waren kuip- en terrasplanten, hangpotten en -manden, bloeiende kamerplanten en schalen en arrangementen van hoge kwaliteit. Bij de snijbloemen was de vraag naar alle producten groot, met name naar tulpen, lisianthus, ranonkels, exclusieve snijbloemen en boeketten.

De groei van de omzet van Veiling Rhein-Maas zet ook dit jaar door. Daar lees je meer over in mijnbloemisterij.nl. Geen abonnement? Kijk hier of bel 071 5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties