Keukenhof weer open: ruim 2.500 bezoekers op openingsdag

  Vrijdag 9 april opende de Keukenhof de deuren voor een beperkt aantal bezoekers. Op de openingsdag zijn meer dan 2.500 toegangstickets verkocht.

  De opening van de Keukenhof is onderdeel van het programma Testen voor Toegang van de overheid. Om toegang te krijgen tot het bloemenpark, moeten bezoekers uiterlijk 40 uur voorafgaand aan hun bezoek getest worden. Bij een negatieve test kun je het park bezoeken. Bezoekers met een kaartje die positief testen, die krijgen hun geld terug.

  Keukenhof mag 5.000 bezoekers per dag ontvangen. Voor zaterdag zijn er nog tickets te koop. Voor zondag 11 april zijn alle beschikbare tickets reeds verkocht. Tickets zijn alleen online te koop via de site van het park in Lisse.

  Video: Keukenhof

  Ook in het weekend van 16, 17 en 18 april is het park geopend. Tickets voor die drie dagen gaan aanstaande maandag in de verkoop.

  Hieronder vier foto’s die de belangstelling op vrijdag 9 april weergeven, inclusief de de ‘quarantainezone’ en de teststraat op het parkeerterrein van Keukenhof.

  Voor het eerst dit jaar waren er bezoekers welkom bij Keukenhof.
  Toegangscontrole bij de ingang van de Keukenhof.
  Bezoekers konden voorafgaand terecht bij één van de honderd speciale teststraten in Nederland, ingericht voor evenementenbezoek. Op het parkeerterrein van de Keukenhof was ook de mogelijkheid om een sneltest af te nemen.
  Bezoekers die nog moeten wachten op hun testresultaat, nemen plaats in de ‘quarantainezone’, waar zij binnen een kwartier de uitslag krijgen van de sneltest.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties