Koppert neemt Braziliaanse dronespecialist over

  Koppert Biological Systems heeft het Braziliaanse bedrijf Geocom overgenomen. Geocom heeft als pionier in precisielandbouw als eerste technologie ontwikkeld om via drones biologische middelen toe te passen.

  „Het is ons doel om precisielandbouw een impuls te geven, wat cruciaal is om biologische gewasbeschermingsmiddelen naar het veld te brengen”, aldus Martin Koppert, directeur Agri van Koppert Biological Systems. Het merk Geocom is volgens hem synoniem voor hightech ontwikkelingen. De overname in Brazilië is een strategische beslissing die voordelen biedt voor het hele bedrijf door wereldwijd ervaringen en technologieën met ndere dochterondernemingen uit te wisselen.

  Oprichters Geocom blijven betrokken

  Antonio Donizeti de Oliveira en Gláucio Carrit Antiga, de oprichters van het in São Paulo  gevestigde Geocom, blijven bij het bedrijf betrokken als consultants. Geocom is gespecialiseerd in remote sensing, precisielandbouw en toepassingen van biologische middelen

  Als aanleiding voor deze overname noemen de partijen de snelle verandering die de wereldwijde landbouw momenteel doormaakt.

  Hieronder met een van de drones van Geocom in actie.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties