Nieuwe generatie aan het roer bij Koppert Biological Systems

  Per 1 januari verlaten de CEO’s Paul Koppert en Henri Oosthoek, en CFO Robert Pathuis de directie van Koppert Biological Systems. De dagelijkse leiding van het familiebedrijf in biologische gewasbescherming  gaat over naar de vijf andere directieleden. 

  René Koppert is per 1 januari 2022 de nieuwe CEO, Joram Oosthoek wordt CFO, Martin Koppert wordt Chief Business Officer (CBO) voor de landbouw, René Ruiter zal dezelfde rol van CBO vervullen voor de tuinbouw, en Peter Maes wordt Chief Strategy Officer (CSO). 

  In 2018 werd het vijftal al toegevoegd aan de directie van Koppert Biological Systems. Dat was, zo meldt het bedrijf, om de verantwoordelijkheden op een natuurlijke manier over te dragen en de waardevolle ervaring te borgen, waarbij continuïteit en klantbelang vooropstaan. 

  Trots

  „Als executive directie zijn wij trots dat we de leiding gaan overnemen. Als familiebedrijf zijn we gericht op de lange termijn en denken we in generaties. We gaan samen verder bouwen aan de toekomst van dit bedrijf, om onze kernwaarden te borgen en bovenal om te blijven werken aan onze visie en zo een positieve impact te blijven maken op de wijze waarop ons voedsel wordt geproduceerd,” zegt de toekomstige CEO, René Koppert. 

  Raad van commissarissen

  De afzwaaiende directieleden Paul Koppert, Henri Oosthoek en Robert Pathuis blijven het bedrijf ondersteunen in strategische zaken en speciale projecten. Samen met voormalig directielid Peter Koppert en adviseur John Budé, zal in de komende tijd een raad van commissarissen geïnstalleerd worden. Deze nieuw te vormen raad gaat de directie bijstaan in de ambities van het familiebedrijf.

  Koppert is wereldmarktleider in biologische gewasbescherming. Het bedrijf heeft vestigingen in dertig landen en een omzet van circa 300 miljoen euro. Meer info via deze link.

  De nieuwe directie; (vlnr) René Koppert is per 1 januari 2022 de nieuwe CEO, Peter Maes wordt Chief Strategy Officer (CSO), René Ruiter (Chief Business Officer, CBO, tuinbouw), Martin Koppert (CBO landbouw) en Joram Oosthoek (CFO)
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties