Anthuriumtelers pakken Hartstichting-acties weer op

De telers en veredelaars van pot- en snijanthurium gaan ook dit najaar weer geld inzamelen voor de Nederlandse en Duitse Hartstichting. Vanaf 29 september zullen er acties gehouden worden bij supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en bloemisten.

De planten in de speciale Hartstichtingsverpakking zijn dit najaar onder andere te koop bij Dekamarkt, Waterdrinker, Hoogvliet, Poeisz en Edeka. Via handelsbedrijf RVE zal in Duitse winkels ook de snijanthurium in die verpakking te koop zijn. Op 29 september is de eerste actie. Dan is het in Nederland ‘Wereld Hart Dag’, wat gekoppeld is aan de internationale Dress Red Day. Een dag waarop iedereen in Nederland en Duitsland gevraagd wordt iets roods te dragen om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. In oktober en november zullen er ook acties zijn.

Telers en veredelaars van anthurium komen sinds 2014 jaarlijks in actie voor de Hartstichtingen in Nederland en Duitsland. Ze hebben al € 105.000 kunnen doneren aan die organisaties. Per verkochte anthurium gaat een euro naar het goede doel.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties