Home Kort & Bondig Bedrijven Royal Brinkman bouwt organisatie in Rusland op

Royal Brinkman bouwt organisatie in Rusland op

0
Royal Brinkman bouwt organisatie in Rusland op
Het team Rusland van Royal Brinkman: v.l.n.r. Kateryna Volianska, Jan Schuttrups, Gijs Baake, Ep van den Brink en Daria Noda.

Royal Brinkman zet een lokale, Russische organisatie op in Moskou. Met de totstandkoming van Royal Brinkman Russia is de internationale tuinbouwtoeleverancier nu in twaalf vestigingslanden lokaal vertegenwoordigd.

De buitenlandse expansie past bij de internationaliserings-ambities van Royal Brinkman, zo meldt het bedrijf in een verklaring. Het bedrijf is vanuit het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande al jarenlang actief op Rusland. Met drie Russisch sprekende collega’s heeft de verkoop richting naar het land de afgelopen drie jaar een flinke groei doorgemaakt, meldt Brinkman.

Vanwege de importregelgeving kon niet altijd worden geleverd: klanten wilden of konden niet altijd zelf importeren. Door een eigen vestiging in Moskou op te zetten, wordt de toelevering naar zowel Rusland als de andere voormalige Sovjet-landen vereenvoudigd. De eerste stap is het opzetten van een kantoor. In een volgende fase komen ook medewerkers en voorraad in Rusland beschikbaar, aldus Brinkman. De komende jaren wordt het lokale verkoop- en specialistenteam vergroot om telers frequenter te kunnen bezoeken en hen van advies te kunnen voorzien.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties