Royal Lemkes en Aldi doneren €50.000 aan de Zonnebloem

Plantenexporteur Royal Lemkes en supermarkt Aldi doneren €50.000 aan Nationale Vereniging de Zonnebloem. De liefdadigheidsorganisatie bestaat dit jaar zeventig jaar, wat voor beide bedrijven aanleiding is voor een extra steun in de rug. In samenwerking met telersvereniging Sunsation ging op 6 juni daarom een actie met speciale potzonnebloemen van start bij alle Nederlandse Aldi-winkels. Van elke verkochte plant gaat één euro naar de Zonnebloem.

Tijdens de feestelijke opening van een Aldi-vestiging in Hoogland overhandigden accountmanager Jaco Blom van Royal Lemkes en het team van Aldi Hoogland op 7 juni een cheque ter waarde van €50.000 aan Marc Damen, directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Al zeventig jaar streeft de Zonnebloem naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem maakt voor 113.000 mensen bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk.

De ’Sunsation Sunflower’ heeft meerdere knoppen, waardoor de plant de hele zomer bloeit. Op kwekerstrots.nl vind je verzorgingstips en info over de kwekers van Sunsation.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties