De Winter Logistics neemt De Bloementaxi over

De Winter Logistics, landelijk actief in het verrichten van logistieke diensten voor de sierteeltsector neemt per 15 juli alle activiteiten over van De Bloementaxi uit Honselersdijk. Ze blijft met vijf bestelbusjes van De Bloementaxi rijden.

De Bloementaxi is eigendom van William Heijl, die tevens het handelsbedrijf Hoekhuis heeft. Heijl wil zich volledig gaan richten op de handel, met de focus op gerbera. Voor de logistieke dienstverlening op fustniveau had hij negen bestelbusjes inclusief chauffeurs en logistieke medewerkers. Vijf bestelbusjes plus personeel gaan nu onder de naam De Bloementaxi rijden voor De Winter Logistics. De benodigde ruimte blijft dezelfde. De Bloementaxi wordt een zelfstandige unit van De Winter Logistics. „De gehele logistiek op fustniveau is anders dan wij gewend zijn en waarvoor wij ingericht zijn. Daarom blijft De Bloementaxi draaien zoals de klanten het gewend zijn. We gaan wel kijken hoe we een en ander kunnen koppelen aan ons bestaande netwerk,” legt operationeel directeur Arnoud de Vries van De Winter Logistics uit.

Uitbreiding werkgebied in toekomst

De Bloementaxi haalt tot op fustniveau producten op bij telers in Westland en rond Bleiswijk. Ze levert die af bij kopers in Aalsmeer en Naaldwijk. Volgens De Vries is de intentie om die werkgebieden in de toekomst uit te breiden. Hij ziet de overname van De Bloementaxi als een uitbreiding van de dienstverlening van De Winter Logistics. Zij kunnen hun klanten per 15 juli nog beter ontzorgen.

vlnr: Eric de Winter, commercieel directeur De Winter Logistics, William Heijl eigenaar Hoekhuis/De Bloementaxi en Arnoud de Vries, operationeel directeur De Winter Logistics.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties