Huis van de kweker opent 18 februari haar deuren

Het Huis van de kweker van Waterdrinker opent 18 februari haar deuren. Ruim 200 kwekers kregen gisteren alvast een voorproefje te zien.

Over twee maanden, op zondag 18 februari, opent het Waterdrinker Green Trade Center (WGTC) haar deuren. Het wordt ook wel het huis van de kweker genoemd. Doel van dit internationale handelscentrum is om kweker en klant dichter bij elkaar te brengen, om zo ‘ketenverkorting’ te bewerkstelligen. Het WGTC moet een plek worden waar alles te vinden is om consumenten te verleiden méér bloemen en planten te kopen.

De kweker krijgt hier een fysieke ‘showroom’ met internationaal bereik. Daarnaast kunnen klanten 24/7 terecht op het online inkoopplatform van Waterdrinker, waar hetzelfde assortiment te vinden is.

Op donderdag 14 december waren ruim 200 kwekers op uitnodiging van Waterdrinker aanwezig om uit eerste hand te horen welke kansen het huis van de kweker hen biedt. Een groot deel van het inkoopcentrum wordt namelijk via het shop-in-shop principe ingericht, waardoor leveranciers onder hun eigen merk direct aan de eindklant van Waterdrinker verkopen. Behalve voor shop-in-shops, wordt er ook ruimte ingericht voor noviteiten en bijzonderheden. Een week eerder was er daarom een groep van 70 internationale veredelaars aanwezig om te zien en horen wat het WGTC hen te bieden heeft.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties