Maarten Goos directeur Van Zanten Breeding

Met ingang van 1 februari 2020 is Maarten Goos algemeen directeur van Van Zanten Breeding. Hij volgt daarmee het interim directieteam van Nimbus op, die de functie tijdelijk waarnam. Nimbus is de investeerder achter Royal Van Zanten.

 

Maarten Goos startte zijn loopbaan als exportmanager bij het voormalige bedrijfsonderdeel Van Zanten Plants. Vervolgens was hij, in verschillende management en directiefuncties voor meer dan 10 jaar werkzaam bij een grote internationale onderneming in de foodindustrie. De afgelopen periode was hij als Managing Director eindverantwoordelijk voor de operationele gang van zaken en voor het resultaat van een werkmaatschappij binnen de Royal Agrifirm Group.

Nimbus sinds eind 2018 eigenaar RVZ

Nimbus is sinds december 2018 eigenaar van Royal van Zanten (RVZ). Tot september 2019 was Sjoukje Heimovaara algemeen directeur van Royal Van Zanten en Van Zanten Breeding. Na gesprekken over de rolverdeling tussen Heimovaara als directeur en Nimbus als betrokken hands-on investeerder, volgde een direct vertrek van de directeur. Sindsdien nam een team van Nimbus de directietaken op zich.

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties