Carolien Wagenaar nieuwe programmamanager Seed Valley

Carolien Wagenaar (27) volgt Erwin Cardol op als programmamanager van Seed Valley. Zij werkt sinds 2014 in het programmabureau van Seed Valley, studeerde communicatie-wetenschappen in Utrecht en groeide op in West-Friesland.

Wagenaar heeft volgens de organisatie brede ervaring in het communicatievak en bouwde aan haar eigen netwerk in de bedrijfstak en regio. Zij is de drijvende kracht achter de onlangs gelanceerde arbeidsmarktcampagne van Seed Valley, de nieuwe website en diverse projecten met scholieren en studenten.

Erwin Cardol zwaait halverwege zijn tiende jaar af. Vanaf 1 maart gaat hij aan de slag als directeur van Demokwekerij Westland in het World Horti Center (Naaldwijk). De link met het Seed Valley netwerk blijft, meldt de organisatie, want de Demokwekerij is een onderdeel van Proeftuin Zwaagdijk.

Seed Valley is de aanduiding voor hét internationale centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie, gelegen in het noorden van Noord-Holland. Het is de thuisplaats voor tientallen innovatieve bedrijven die nieuwe, betere plantenrassen ontwikkelen, met name voor de groenten- en sierbloementeelt.

Tot het Seed Valley cluster behoren ook leveranciers van diensten en machines die specifiek zijn voor de zaadsector. Vanuit Seed Valley worden zaden, stekken en jonge planten geëxporteerd naar klanten over de hele wereld. Het cluster van zaadbedrijven heeft sinds 2008 de krachten gebundeld in stichting Seed Valley. Op dit moment kent het samenwerkingsverband 37 partners (veredelingsbedrijven, zaadtechnologiebedrijven, specialiseerde leveranciers en dienstverleners, overheden en sponsors).

Carolien Wagenaar, de nieuwe programmamanager van Seed Valley.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties