Kwekerij Onderdijk wijzigt bedrijfskoers in moeilijke omstandigheden

Door corona viel voorjaar 2020 in een klap bijna 20% omzet van Kwekerij Onderdijk in Dalfsen weg. Ondanks dat markten snel herstelden, dienden Martie en Jolande Onderdijk snel van bedrijfskoers te wijzigen wilden ze hun hoofd boven water houden. Dat is gelukt. De pandemie was daarbij niet de enige hobbel, maar ook de grootscheepse aanpassing van de N340.

Martie is altijd in de kas. Hij doet alles: van oppotten en verzorging tot inpakken. En hij is het aanspreekpunt voor de klanten. De inkoop, planning en administratie verzorgt Jolande. Het woord laat Martie ook graag aan haar over: „Dat is door de jaren heen zo gegroeid. Het is wel grappig dat sommige mannen daar raar van opkijken. Maar nu weten de vertegenwoordigers en installateurs niet beter; bij de recente bedrijfsaanpassingen vragen ze gelijk al naar mij.’’

Martie en Jolande Onderdijk

Benieuwd wat Jolande te vertellen had? Lees het volledige artikel in het Vakblad voor de Bloemisterij editie 40. Heb je een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijnbloemisterij.nl.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties